06 52 52 09 53
info@hondenschoolwinwin.nl

Pakjesavond: kind en hond veilig

Pakjesavond: kind en hond veilig

Het is pakjesavond! Durf jij op pakjesavond de party pooper te zijn?

De kinderen zijn druk in de weer met uitpakken van hun pakjes. De woonkamer ligt na het bezoek van de Sint bezaaid met strooigoed.De hond vindt het allemaal best spannend en wil misschien wel een graantje mee pikken.

Zaterdag 16 november arriveert de Sint in Nederland. Er breekt voor kinderen en volwassenen weer een spannende periode aan met feestelijke activiteiten op school en thuis in het gezin.

De hond, die in veel gezinnen deel uitmaakt van het gezin wordt vaak bij de feestelijkheden betrokken. Veel hondeneigenaren denken dat hun hond het geweldig vindt om samen met de kinderen het Sinterklaasfeest te vieren. In hun enthousiasme knuffelen de kinderen de hond en wordt er gekroeld. Veel honden zijn dol op knuffelen, maar dan wel door iemand die zij kennen en op het moment dat de hond knuffelen prettig vindt.

Help kinderen en honden “het heerlijk avondje” veilig en plezierig te laten verlopen. In een kosteloos en vrijblijvend kind-hond-screeningsgesprek geef ik je graag een aantal tips die je kunnen helpen het Sinterklaasfeest plezierig en veilig te laten verlopen.

In dit telefoongesprek van 30 minuten kijken we naar:

  • Wat is precies het probleem, wat is de aanleiding?
  • Wat is de eerste stap naar een oplossing?
  • Krijg jij een goed idee of en hoe je hierbij geholpen kan worden.

Ik help je graag het Sinterklaasfeest veilig te laten verlopen!