06 52 52 09 53
info@hondenschoolwinwin.nl

Gehoorzaamheid

Gehoorzaamheid

De training gehoorzaamheid is leerzaam voor baas en hond. Deze training is bedoeld voor alle honden vanaf ongeveer 16 weken, maar natuurlijk zijn oudere honden ook hartelijk welkom.

Je kan de training gehoorzaamheid volgen in de jonge hondengroep of de groep samenwerking & gedrag. 

De groep met jonge honden is bedoeld voor de honden en baasjes die de puppytraining doorlopen hebben en het leuk vinden om door te gaan met trainen. Aansluitend is het mogelijk door te stromen naar de groep samenwerking & gedrag.

Voor alle trainingen geldt dat ik je wil helpen om op een prettige en positieve manier samen met jouw hond door het leven te gaan. Daarnaast is er veel ruimte voor spel en plezier.

De training omvat 10 lessen die eenmaal per week op de zaterdagochtend wordt gegeven. De jonge honden groep van 8.45 uur tot 9.30 uur en de groepen samenwerking & gedrag van 10.25 uur tot 11.10 uur en 11.15 uur tot 12.00 uur.

Kosten deelname 118 euro (tarief per 1 januari 2024). 

Twee tot drie keer per jaar organiseer ik een gehoorzaamheidtraining met het thema “verkeer”.

Bij de verkeerstraining gaan we zoals de benaming als zegt het verkeer in. Hoe gedraagt uw hond zich in het verkeer? Bij de achterdeur van het restaurant? Bij een naderende fietser en niet te vergeten andere honden in het verkeer?