Gehoorzaamheid

De begeleiding  gehoorzaamheid is leerzaam voor baas en hond. De begeleiding gehoorzaamheid is bedoeld voor alle honden vanaf ongeveer 16 weken, maar natuurlijk zijn oudere honden ook hartelijk welkom. De hond leert op een prettige en positieve manier te luisteren naar de baas. Natuurlijk krijgt ook de baas uitleg over de hondentaal om zijn/haar hond beter te begrijpen. Er is tijdens de bijeenkomst ruimte voor persoonlijke begeleiding, waardoor u een optimale samenwerking behaalt met uw hond. De begeleiding gehoorzaamheid omvat 10 lessen van maximaal een uur die eenmaal per week op de zaterdagochtend wordt gegeven van 10.30 uur tot circa 11.30 uur. Kosten deelname € 90,00.(Tarief 2019)

Twee tot drie keer per jaar organiseren wij thema begeleidingen op het gebied van gehoorzaamheid zoals een “jonge hondentraining”  en een “verkeerstraining”.

De jonge hondengroep is bedoeld voor honden tot de leeftijd van twee jaar. We zetten de puntjes op de “i” voor wat betreft gehoorzaamheid.

Bij de verkeerstraining gaan we zoals de benaming als zegt het verkeer in. Hoe gedraagt uw hond zich in het verkeer? Bij de achterdeur van het restaurant? Bij een naderende fietser en niet te vergeten andere honden in het verkeer?