06 52 52 09 53
info@hondenschoolwinwin.nl

Gehoorzaamheid

Gehoorzaamheid

De training gehoorzaamheid is leerzaam voor baas en hond. Deze training is bedoeld voor alle honden vanaf ongeveer 16 weken, maar natuurlijk zijn oudere honden ook hartelijk welkom.

Je kan de training gehoorzaamheid volgen in de “jonge hondengroep” of de “volwassen hondengroep”.

De groep met jonge honden is bedoeld voor de honden en baasjes die de puppytraining doorlopen hebben en het leuk vinden om door te gaan met trainen. Aansluitend is het mogelijk door te stromen naar de groep met volwassen honden.

Voor alle trainingen geldt dat ik je wil helpen om op een prettige en positieve manier samen met jouw hond door het leven te gaan. Daarnaast is er veel ruimte voor spel en plezier.

De training gehoorzaamheid omvat 10 lessen die eenmaal per week op de zaterdagochtend wordt gegeven. De jonge honden groep van 8.45 uur tot 9.30 uur en de volwassen honden van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Kosten deelname 95 euro  (tarief 2020). 

Twee tot drie keer per jaar organiseer ik een gehoorzaamheidtraining met het thema “verkeer”.

Bij de verkeerstraining gaan we zoals de benaming als zegt het verkeer in. Hoe gedraagt uw hond zich in het verkeer? Bij de achterdeur van het restaurant? Bij een naderende fietser en niet te vergeten andere honden in het verkeer?