06 52 52 09 53
info@hondenschoolwinwin.nl

Als kind gebeten worden door een hond; het blijft je voor altijd bij…

Als kind gebeten worden door een hond; het blijft je voor altijd bij…

Toen ik 10 jaar oud was reed ik op mijn fiets door de Willem de Zwijgerweg in ons dorp. Vanuit een tuin kwam een hond hard achter mij aan gerend. Binnen enkele seconden beet hij zich vast in één van mijn kuiten. Het bleef gelukkig bij een paar blauwe plekken.

Ik herinner mij dat ik na dit voorval een aantal maanden een andere route fietste om de confrontatie met deze hond te vermijden. De schrik zat er behoorlijk in.

Nu was het in mijn situatie een vreemde hond, maar wist je dat van 70% van de bijtincidenten bij kinderen de kind en de hond elkaar kennen? En dat in 96% van de gevallen sprake is van een familiare relatie!

Twijfel jij ook weleens of jouw kinderen en de hond op een verantwoorde manier met elkaar door het leven gaan?

Met de kennis en vaardigheden die ik leer bij opleider Dierbare Ontmoetingen, kan ik jou helpen om bijtincidenten bij kinderen te voorkomen.

In een vrijblijvend en kosteloos kind-hond screeningsgesprek bespreken we jouw vraag of probleem, bekijken we wat een eerste stap is naar een oplossing en krijg je een goed idee of én hoe je hierbij geholpen kunt worden. Wanneer het mogelijk is geef ik je tijdens het gesprek een tip vanuit de gezinsdriehoek.