06 52 52 09 53
info@hondenschoolwinwin.nl

Welkom

WinWin méér dan
een hondenschool

Toen ik in 2012 begon met het geven van groepslessen aan hondeneigenaren had ik niet kunnen bedenken dat mijn huidige dienstenaanbod zo gevarieerd en voor iedereen toegankelijk zou zijn.

Door de jaren heen ben ik mij meer en meer gaan richten op activiteiten, waarmee ik het samenzijn tussen mens en hond wil helpen verbeteren. De ervaringen binnen mijn eigen gezin en het gedrag van onze honden hebben een belangrijke rol gespeeld om hier vorm aan te geven.

Mijn diensten

Kind en Hond

In Nederland worden jaarlijks 150.000 mensen door een hond gebeten, waarvan 75.000 kinderen.

Tijd voor actie om het aantal bijtincidenten bij kinderen drastisch te verminderen

Lees meer

Hondenmassage

Massage is het geven mechanische prikkels op het lichaam van de hond door het toepassen van een aantal handgrepen met als doel de lichamelijke en/of psychische conditie van de hond te verbeteren of in balans te houden.

Lees meer

Prakijkspeuren

Wist je dat een hond lucht naar binnen zuigt via zijn neusgaten en tegelijkertijd bij het snuffelen via zijn neusvleugels lucht kan afvoeren? De neus van de hond is zijn belangrijkste zintuig.

Lees meer

Trainingen

Of je nu mee wilt doen in de puppygroep, de jonge hondengroep of de groep met volwassen honden; trainen met je hond is een bijzonder leuke activiteit.

Bekijk al mijn diensten